zwembad carrousel verwelkomt 40 000e bezoeker

Voor het zwembad was 2015 een druk en actief jaar. De samenwerking met scholen en lokale verenigingen is versterkt en partnerschappen met de Oranjevereniging en de wandel4daagse zijn aangegaan. Sinds 2014 is het zwemabonnement ingevoerd waardoor mensen regelmatiger het zwembad bezoeken. De hele zomerperiode was het zwembad open voor recreatief zwemmen en ook is nieuw spelmateriaal aangeschaft dat afwisselend in het bad wordt gebruikt.

De afgelopen jaren schommelde het bezoekersaantal rond de 35.000. Toen in december bleek dat het aantal bezoekers richting de 40.000 ging, zijn extra acties ingezet om zoveel mogelijk bezoekers naar het zwembad te trekken. Daardoor was het in de kerstvakantie gezellig druk in het zwembad.

Samen met de actie ‘Fit in de winter’, die in het nieuwe jaar is gestart, verwacht zwembad Carrousel de stijgende lijn in de bezoekersaantallen ook in 2016 vast te houden. Kijk voor meer informatie over zwembad Carrousel op www.carrousel-ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.