Home / archiefcentraal / winter walking dinner in landelijk arrien

winter walking dinner in landelijk arrien

Sandra werd door het bestuur van het Vechtgenotenhuis gevraagd om deze activiteit, na afwezigheid van twee jaar, weer op de kaart te zetten. “Ook al hebben we de warmste feestdagen van de eeuw achter de rug, toch hopen we op temperaturen onder nul, zegt Sandra Zwinselman van restaurant de Bootsman, om het echte winterse gevoel te krijgen met gloeiende wangen en tintelende vingers die lekker opgewarmd gaan worden bij vuurkorven, glühwein en heerlijke winterse gerechten. De wandeltocht voert de wandelaar door het bos, langs velden en de mooiste plekjes in Arriën”.

Een paar telefoontjes naar onder andere Vechtdalkok Johan Drenth en Simone Koggel van de Vechtdalhoeve waren voldoende om de derde editie in de steigers te zetten. “Tuurlijk helpen we graag mee, zegt Johan Drenth, de eerste twee edities waren ook prachtig. Het Vechtgenotenhuis doet zo ongelooflijk goed werk maar is en blijft afhankelijk van giften en dit soort evenementen, daar wil ik met alle liefde wat voor doen. Samen met de Bootsman, de Rechter en Wijnhof Ommen zullen we de wandelaars trakteren op heerlijke winterse streekgerechten”.

Op vrijdag 22 januari gaat de wandeltocht om 18.00 uur van start. Voor alle verdere informatie over de route en invulling van deze avon(d)(t)uurlijke wandeltocht wordt verwezen naar de facebookpagina van het Winter Walking Dinner.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.