Home / archiefcentraal / volleybalsters flash houden punten in eigen huis

volleybalsters flash houden punten in eigen huis

De volleybaldames van Flash Nieuwleusen hebben zaterdag de volle vier punten binnengesleept in hun thuisduel met De Meeuwen uit Zuidhorn. De thuisploeg won alle vier de sets en kwam daarmee weer dichter bij de subtop.

De wedstrijd werd door Flash met volle moed begonnen. De eerste set ging heel gelijk op, maar de tweede helft ervan waren de dames van Flash sterker. Het resulteerde in een 25-19 setwinst.

Ook in de tweede set leken de ploegen aan elkaar gewaagd. Flash had echter een goede servedruk en kon zo gelijk een aardig voorsprong op De Meeuwen realiseren. De bezoekers kwamn die nog wel teboven, maar Flash won ook deze set met 25-18.

Met een prima derde set (25-14) en een zeer spannende laatste (25-20) sloten de dames uit Nieuwleusen de wedstrijd uitstekend af. Met de 4 gewonnen punten kwamen ze op de 7e plek in de competitie te staan.

Op vrijdag 15 januari speelt Flash om 20.30 uur tegen Smash Beilen. Deze ploeg is Flash al eerder tegengekomen dit seizoen en spannende wedstrijden waren toen het resultaat. Publiek is van harte welkom.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.