vechtdal betaalt niet voor plastic tasje

De poll van deze week gaat over de altijd omstreden doping in de sportwereld. Afgelopen weekend werd nog bekend dat de Nederlandse athlete Ria Stalman stijf stond van de doping bij haar gouden overwinning op de spelen van ’84. Steeds meer sporters bekennen doping te hebben gebruikt. De wielerwereld is hier misschien wel het grootste voorbeeld van, maar ook in het voetbal zijn genoeg dopingzondaars bekend. Je komt er bijna niet onderuit lijkt het. De poll van deze week is dan ook: ‘Doping in de sport moet worden toegestaan!’

Wat vind jij? Laat het weten via Vechtdal Centraal.

 [poll id=68]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.