valentijnsactie 2016 all you need is zegels

Vanaf zaterdag 23 januari spaar je in Ommen voor geweldige prijzen, beschikbaar gesteld door 54 ondernemers uit Ommen! Hoe werkt het: Per €10,00 besteding bij 1 van de deelnemende ondernemers ontvangt u een sticker, bij 10 stickers is je spaarkaart vol (spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij alle deelnemers) en kun je deze inleveren bij de Hema, Albert Heijn of Jumbo in de daarvoor bestemde ton.

Op vrijdag 29 januari, vrijdag 5 februari en op zaterdag 13 februari worden de trekkingen verricht door notaris Bentum en zullen de prijswinnaars van die week op de hoogte gebracht worden. Je maakt naast waardebonnen, cadeaupakketten enz. ook kans op de hoofprijs: Een overnachting voor 2 personen inclusief diner en ontbijt bij Hotel de Zon.

Bij Valentijn hoort romantiek, vandaar dat je naast de prijzen in de trekking ook kans maakt op een romantisch diner voor 2 bij Restaurant Flater, Hampshire Hotel Paping of De Rechter van Ommen, je maakt kans op een romantisch diner als je op de achterkant van de spaarkaart invult wie jouw Valentijn is en waarom. De 3 mooiste/leukste inzendingen winnen en maken zo Valentijn nog romantischer!

Alle reden dus om te komen winkelen in Ommen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.