Home / archiefcentraal / uitslagen pc avereest

uitslagen pc avereest

Op het indoor concours dressuur ‘Klein Oever’ te Balkbrug won Loïs Joosse met haar pony Roos de 1e prijs in de klasse M1, categorie D, met 201 punten. Een mooie 2e prijs met 200 punten behaalde Nadieh Rens met haar pony Twister in de klasse M1, categorie B. Lobke Smit werd 1e in de klasse B, categorie D/E met 196 punten. En in Ermelo behaalde Loïs Joosse de 2e prijs tijdens de indoor cross in de klasse M met haar pony Alexander. Lobke Smit was onlangs in Beilen op het indoor springen waar ze de 5e prijs won in de klasse B, categorie D.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.