Home / archiefcentraal / uitbreiding service schoonheidssalon ariane inden met pedicure

uitbreiding service schoonheidssalon ariane inden met pedicure

Jeannette Punt is zoals ze zelf zegt ‘gek op voeten’. “Aan voeten is veel persoonlijkheid af te lezen,” vertelt ze. Ze geeft al jaren voetreflexmassages en vond een pedicureopleiding een vanzelfsprekende aanvulling op dat werk. Aan huis, in Nijverdal, heeft ze een eigen pedicuresalon. Via Dianne hoorde ze dat Janny ruimte beschikbaar had voor een pedicure. Ze aarzelde geen moment en nam contact met haar op. Er was meteen een klik tussen beide vrouwen en een paar dagen later was het rond. Om haar nieuwe plek onder de aandacht te brengen, stond ze op de kerstmarkt en deelde daar flyers uit. “Het was gezellig en ik heb op een leuke manier kennis kunnen maken met Ommen en de mensen uit Ommen,” laat Jeannette weten. Op 4 januari startte ze met haar pedicurepraktijk bij Ariane Inden. Ze is aangesloten bij branchevereniging ProVoet. “Dat waarborgt een bepaalde kwaliteit en geeft vertrouwen,” stelt Jeannette.

Janny Sturris is blij met de extra service die ze haar klanten nu kan bieden. “Ik was al heel blij met huidtherapeute Ilona Koster. Haar werk begint waar het mijne ophoudt; wij vullen elkaar heel goed aan. Dat ik nu mijn klanten van dienst kan zijn met een pedicure past daar uitstekend bij.”

Voorlopig is Jeannette alleen op maandag vanaf 10.00 uur bij Ariane Inden aan het werk in de Van Raaltestraat 6 in Ommen. Kijk op www.affixpedicuretotaal.nl of bel 06-57955680 voor meer informatie.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.