theatervoorstelling voor peuters en kleuters in ommen

De dieren op de boerderij van Boerin Beerendien zijn allemaal erg blij met de geboorte van het nieuwe geitje. Boerin Beerendien wil op beschuit met muisjes trakteren, maar dat vinden de dieren niet zo’n goed idee! Ze eten graag gras, of hondenbrokjes, of een schoteltje melk. Ze gaan liever met elkaar een dagje uit om het te vieren!

De voorstelling in de bibliotheek begint om 10.00 uur, de toegang is gratis. Gratis kaarten zijn elke werkdag vanaf 14.00 uur af te halen bij de klantenservice van de bibliotheek. Deze is geopend op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Reserveren voor deze voorstelling kan via www.bibliotheekommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.