tabletcafe in bibliotheek ommen

Iedereen die met een tablet werkt of wil leren werken is weer van harte welkom. De les begint om 10 uur en er is weer een open einde, maximaal tot 12 uur. Frits en Ben zijn weer aanwezig om hand- en spandiensten te verrichten.

Spreekuur Digitale Bibliotheek
Heb je problemen met het lenen van E-books uit de bibliotheek? Of andere vragen over de digitale bibliotheek? Dan kun je elke donderdag tussen vier en vijf uur op het digitale spreekuur terecht bij Henriëtte (in de bibliotheek). Zij probeert je dan op weg te helpen.

Oproep vrijwilliger Tabletcafé
Kun je al goed met Android of Apple overweg op een Tablet? Kom dan langs als vrijwilliger, hulp is altijd welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.