Home / archiefcentraal / taart voor stichting vluchtelingenwerk

taart voor stichting vluchtelingenwerk

Het is al weer de 14e keer dat de lokale CDA-fractie vrijwilligers in het zonnetje zette. “We hebben deze keer niet lang hoeven nadenken, de keuze lag erg voor de hand”, aldus Uitslag. “Juist in deze tijd is hun werk erg nodig.” Stichting Vluchtelingenwerk begeleidt de mensen met een verblijfsvergunning, om ze wegwijs te maken en te laten integreren. Daarmee kunnen de nieuwe Dalfsenaren zo snel mogelijk op eigen benen staan en hun eigen weg zoeken. Eén van de vrijwilligers: “De dankbaarheid is groot, de mensen willen graag iets terug doen voor de samenleving.” Uitslag vertrok met de afspraak dat de CDA-fractie eens meegaat met de vrijwilligers.
“Ik ben onder de indruk van de betrokkenheid die ik heb gezien en gehoord”, besloot hij zijn bezoek.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.