sv dalfsen proost op het nieuwe jaar

Vanaf 12.00 uur werd overigens onder regenachtige omstandigheden een gezellig rommeltoernooi gespeeld. Enkele teams speelden onderlinge partijtjes op een half veld om de eeuwige roem. Ook hier was de jeugd vertegenwoordigd en speelde een aardig potje voetbal mee.

Na de voetbal stond een kop soep en een broodje gereed in de kantine om de hongerige magen te stillen waarna om 14.30 uur de nieuwjaarsreceptie startte met een aansprekende en humoristische toespraak. In eerste instantie werd teruggeblikt op het jaar 2015 met een groot aantal sportieve successen. Zo staat het eerste team van trainer Peter Reumer verdienstelijk tweede in de competitie en kroonden het tweede team, de veteranen en de combi A1-junioren zich tot Herbstmeister. Ook de nieuwe trainer van SV Dalfsen, Jacob Grooten, werd welkom geheten en alle succes voor het komende seizoen toegewenst.

Kerstbomenverkoop
De kerstbomenverkoop door de vutters is wederom prima verlopen en hiervoor werden de kartrekkers namens de vereniging hartelijk bedankt. Met een enthousiast verkoopteam en een goede kwaliteit zijn weer vele kerstbomen namens SV Dalfsen aan de man gebracht. Vervolgens werd ingegaan op de zeer actuele thema’s: duurzaamheid, gezondheid en integratie. Elk thema is vertegenwoordigd binnen SV Dalfsen en door middel van voorbeelden werd dit onderstreept. Ook de samenwerking met ASC’62 werd aangestipt. Op diverse vlakken wordt momenteel samengewerkt en beide verenigingen weten elkaar te vinden daar waar dit tot meerwaarde leidt.

Afgesloten werd met het gegeven dat de vereniging op 1 september 2017 maar liefst 75 jaar bestaat. Een oproep om te komen tot een jubileumcommissie vond gehoor en binnenkort wordt een eerste bijeenkomst gepland om dit in goede banen te leiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.