stokvisdennen op nk allround in thialf

Komend weekend wordt er in Thialf geschaatst om de nationale titel allround. Twee schaatssters van de Stokvisdennen hebben zich daarvoor weten te plaatsen via de wedstrijd om de Gruno Bokaal in Groningen. A-junior Loes Adegeest, schaatsend voor het Regionaal Talenten Centrum Oost, zal voor het eerst acte de présence geven bij dit NK. A-senior Paulien Westerhof deed in 2014 al een keer mee, toen in het olympisch stadion in Amsterdam. Westerhof is lid van Team ForIce, dat met Wim Overbeek Bouwmachines net een nieuwe sponsor heeft gekregen en nu onder de naam East, Eigen Ambitieus Schaatsteam, in nieuwe oranje-zwarte pakken verder gaat.

Voor de dames staat vrijdag 22 januari om 13:30 de 500 meter op het programma. Zaterdag rijden ze tegen 13:15 de 3 km, nadat de heren hun 5 km hebben gereden, en zondag, ook weer om 13:30, wordt de 1500 meter verreden. Acht rijdsters mogen daarna door naar de afsluitende 5 km. Alle wedstrijden zijn live te volgen via nos.nl/sport/schaatsen. Ook Studio Sport besteedt uiteraard alle drie de dagen aandacht aan dit toernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.