Home / archiefcentraal / stefan westenbroek snelste supersprinter van overijssel

stefan westenbroek snelste supersprinter van overijssel

De supersprint gaat over twee keer 100 meter en twee keer 300 meter. Dat betekent voor de 100 meter dat een flitsende start belangrijk is waarna je volle bak alleen maar moet versnellen, vesnellen en nog eens versnellen. Bochtenwerk komt er niet aan te pas want voor je de bocht ingaat gaan de 100 meter al om. Bij de 300 meter komt meer techniek kijken vanwege de bocht. De winnaar over vier afstanden is all over winnaar.

Deze week waren in zowel De Scheg als in Enschede voorrondes. De foto hebben we van Facebook van zijn uiteraard trotse moeder geplukt.

We hebben de lijst van kampioenen gezien, daar staan geen plaatsnamen van deelnemers bij: goede kans dat er meer winnaars uit de regio komen. We stellen voor dat die zich zelf hieronder vermelden in een reactie.

Lees ook

Vilsteren hoeft (nog) niet naar Bentelo

BENTELO – Het programma in klasse 5A van het zondagvoetbal afdeling Oost verordonneerde de mannen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.