sportvereniging vzod lemelerveld is op zoek naar een freerun trainer

Naar aanleiding van een aantal succesvol gehouden freerun clinics, georganiseerd door het jongerenwerk Lemelerveld, wil sportvereniging VZOD Lemelerveld freerunning structureel gaan aanbieden. De vereniging wil in eerste instantie twee keer per sportseizoen een blok aanbieden van 8 à 10 lessen freerunning, op de vrijdagavond van 19.30-20.30 uur, voor de jeugd vanaf groep 6 van de basisschool. Bij voldoende belangstelling zou dit uitgebreid kunnen worden naar meer lessen.

Om freerunning in Lemelerveld op te zetten en aan te kunnen bieden is VZOD Lemelerveld op zoek naar een trainer (m/v) of iemand die hierin geïnteresseerd is. Het is namelijk ook mogelijk om opgeleid te worden tot freerun trainer. De vergoeding voor het training geven is in overleg te bespreken.

Ben jij een enthousiaste (aankomend) freerun trainer en wil jij het team van VZOD Lemelerveld komen versterken, laat het weten via vzodlemelerveld@hotmail.com of 0572-366498

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.