Home / archiefcentraal / snuffelen in de brocante schuur in ommen

snuffelen in de brocante schuur in ommen

Naast de brocante verkoop in de theetuin is het vanaf dit jaar ook mogelijk om in de brocante schuur te komen snuffelen naar leuke vondsten. Op zaterdag 30 januari 2016 is de brocante schuur geopend. Je bent van harte welkom om even rond te komen snuffelen tussen de brocante spullen. Serviesgoed, keukenspullen, glaswerk, blik en emaille, woondecoratie, meubeltjes en linnengoed. Er is weer van alles. Meer informatie op: www.brocante-theetuin.nl. Onder de appelboom brocante en theetuin aan de Hessenweg West 9 in Ommen. Open van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.