smakelijke activiteiten in kulturhus de mozaiek

Kookworkshop
Ook voor de dames komt Edith weer naar het Kulturhus. Na het daverende succes van de kerstworkshop ‘shared dining’ staat er nu Italiaans koken op het programma. Italië, het land van passie voor eten. De Italiaanse keuken staat voor vers, eerlijk, simpel en puur. Maar bovenal voor genieten, want daar draait het om in deze workshop. Je gaat zelf pasta maken en ook pizza’s komen aan bod, maar de Italiaanse keuken is meer dan dit. Diverse heerlijke salades, fantastische vleesgerechten en uiteraard vergeten we ook de dolci niet, heerlijke zoete lekkernijen. Je krijgt een receptenboekje mee naar huis zodat u thuis ook aan de slag kunt. Woensdag 19 februari, aanvang 19.00 uur.

Koken voor kerels
Al een aantal jaren staat ‘koken voor Kerels’ op het activiteitenprogramma. Onder leiding van Edith Westendorp van kookstudio Eetit gaan kerels gezellig samen aan het werk met de heerlijkste recepten. Het zijn stuk voor stuk eenvoudige recepten die ook thuis gemakkelijk te maken zijn. Maar nooit geen gewone stamppot of aardappelen met groente, de gerechten worden altijd overgoten met een Eetit sausje. De avonden worden altijd gegeven op een woensdagavond, eens in de zes weken. De hele workshop bestaat uit vier lessen. Aanvang 18.00 uur. De eerste avond staat gepland voor woensdag 24 februari.
Voor meer informatie of opgave, mail naar info@kulturhuslemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.