Home / archiefcentraal / slingers in de tuin bij groei and bloei

slingers in de tuin bij groei and bloei

De tuin van Olga Ekelenburg , Olgarden , is een liefhebberstuin, ruim 1700 m2 groot, met hobbykwekerij , gelegen aan de rand van Delden, dichtbij landgoed Twickel. De tuin is elf jaar geleden aangelegd en bestaat uit borders op kleur die in golvende lijnen rondom een ruim gazon liggen, zo is er o.a. een witte tuin met zachtgele tinten, roze, blauwe en gele borders, een natuurlijke vijver en vele soorten bomen, heesters, vaste en eenjarige planten.

De lezing vindt plaats op donderdag 21 januari in de theaterzaal van de Carrousel aan de Van Reeuwijkstraat 5 in Ommen om 20.00 uur. Leden van Groei & Bloei hebben gratis toegang, niet-leden betalen 5 euro p.p. Meer informatie vind je op www.ommen.groei.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.