Home / archiefcentraal / sercodak verliest topper van koploper voc

sercodak verliest topper van koploper voc

Sercodak Dalfsen heeft zaterdagavond in Amsterdam de topper verloren van concurrent VOC Amsterdam. De handbalsters van Peter Portengen gingen met 28-22 onderuit tegen de koploper. Ondanks de nederlaag blijft Dalfsen wel tweede in de Eredivisie. Het verschil tussen VOC en Dalfsen is hierdoor wel opgelopen tot vijf punten. Dalfsen heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

Na een kwartier spelen keek Sercodak al tegen een flinke achterstand aan, namelijk 7-1. De Dalfsenaren kwamen vervolgens nog terug, waardoor de stand bij rust 12-8 was. Na rust kwam Sercodak nog knap terug en naderde het de koploper op drie punten. Maar in de slotfase liet VOC zich weer gelden en liep het uit tot 28-22.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.