sercodak dalfsen verliest nipt van quintus

Sercodak Dalfsen heeft zaterdagavond wederom een nederlaag geleden. Deze keer moest Dalfsen in eigen huis haar meerdere erkennen in Quintus. Een uiterst spannende wedstrijd was het wel: het werd 24-22.

In de Trefkoele+ was het van het begin tot het einde spannend. De ruststand werd op 14-14 gezet, waaruit al bleek dat de ploegen enorm aan elkaar gewaagd waren.

Maar Dalfsen trok uiteindelijk aan het kortste eind. Quintus liep richting het eind van de tweede helft uit naar een gat van vier punten (19-23) en die klap kwam de ploeg van Peter Portengen niet meer te boven. Het gat werd nog twee punten kleiner gemaakt, maar daar bleef het bij.

Het was de tweede nederlaag voor Sercodak Dalfsen op rij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.