Home / archiefcentraal / samen over de drempel naar 2016 bij flash

samen over de drempel naar 2016 bij flash

Tineke memoreerde in haar speech aan de hoogtepunten en de verdrietige gebeurtenissen van het jaar 2015. Van een kampioenschap van het eerste damesteam tot aan het overlijden van trainer Errit Vleer, die al vanaf de oprichting van de vereniging betrokken was bij Flash. Tineke vervolgde haar speech met de uitdagingen voor 2016; onder andere WOC Campus, het completeren van het bestuur en de jeugd betrekken bij beslissingen over de toekomst van de vereniging. Tineke eindigde haar speech met een gezamenlijke toost op een gezond en sportief 2016.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.