ron jans verlengt contract met een jaar

Jans laat in een eerste reactie weten: “Het doet me goed dat we tot overeenstemming zijn gekomen de verbintenis te verlengen. Ik heb het hier namelijk vanaf het begin erg naar mijn zin. In het traject dat we hebben ingezet zit nog voldoende rek om spelers, staf en mijzelf verder te ontwikkelen. Het is ontzettend prettig om hier te werken. De club groeit en bloeit namelijk aan alle kanten. Niet alleen in de stad Zwolle, maar ook in de regio eromheen. Ik ben blij en sta te trappelen daar nog langer onderdeel van uit te mogen maken, want ik voel me hier enorm gewaardeerd. Denk bijvoorbeeld aan het mooie spandoek van de supporters, waar ik samen met mijn vader opstond.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp over de contractverlenging: “Het mag duidelijk zijn dat wij hier ook heel blij mee zijn. Ron heeft sinds zijn komst in Zwolle goed werk geleverd. We maken met elkaar onderdeel uit van de beste periode die de club ooit heeft gekend. Het is dan ook mooi dat we dit traject wederom met een seizoen verlengen. Want zowel op het veld, maar ook zeker daarbuiten zie ik Ron als een belangrijke bespeler van onze club. Het doel blijft voor zowel dit seizoen als het volgende ongewijzigd. Wij willen met PEC Zwolle een duurzame middenmoter worden in de Eredivisie. Daarbij hebben we voor dit seizoen de ambitie toegevoegd om te strijden voor een plek die recht geeft op deelname aan play-offs om Europees voetbal.”

Zie hier de speech van Jans.
[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/mvOUuh55MHs”]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.