restaurant poppe viert 40 jarig jubileum

Jubileumproeverij
Op vrijdag 5 februari, de officiële jubileumdag, zal er een feestelijke jubileumproeverij worden georganiseerd. Op deze bijzondere dag kunnen niet alleen vaste gasten komen genieten, maar ook belangstellenden kunnen kennismaken met de kookkunsten van Sander Struick en zijn team. Het open huis zal gehouden worden van 14.00 tot 23.00 uur, waarbij de gasten voor de jubileumprijs van € 4,00 per gerecht kunnen genieten van een keur aan proeverijen.

Jubileumkrant
Ter ere van het 40 jarig bestaan brengt Restaurant Poppe een jubileumkrant uit. Hierin komen, naast artikelen over het restaurant en het jubileum, diverse andere onderwerpen aan bod, waaronder smakelijke recepten en enkele acties die door het jaar heen worden georganiseerd. Als uitsmijter onthult Sander in de krant een geheim: zijn beroemde olijvenrecept. De jubileumkrant zal vanaf 5 februari aan alle gasten van Restaurant Poppe worden meegegeven. Tevens wordt hij huis-aan-huis verspreid in heel Zwolle, waardoor niemand de leuke acties hoeft te missen. De digitale versie van de krant is vanaf 5 februari te bekijken op www.poppezwolle.nl.

Jubileumacties
Het hele jaar door zijn er allerlei jubileumacties. Gedurende de maand februari serveert Poppe bijvoorbeeld een vijf-gangen jubileummenu voor maar €40. Door het jaar heen worden daarnaast 40 dinercheques verloot van €40 en gasten die dit jaar 40 jaar worden krijgen 40% korting op hun diner. Kijk voor de agenda met alle acties op de website www.poppezwolle.nl.

Sander Struick: “Het monumentale verleden van ons prachtige pand komt op 5 februari ook aan bod. Overdag kun je vanaf 14:00 uur komen kijken naar een hoefsmid, die je meeneemt naar het ambacht van weleer.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.