Home / archiefcentraal / passie in de hervormde kerk ommen

passie in de hervormde kerk ommen

Kamerkoor Collegium Musicum Salland verzorgt op zaterdag 20 februari samen met Henk Ophoff een passieconcert; The Crucixion van Sir John Stainer. Dit bijzondere concert vindt plaats in de Hervormde Kerk in Ommen.

The Crucifixion is een schitterende en indringende vertolking van het passieverhaal. Dit Engelse werk van Stainer is een prachtig hoogtepunt binnen de Engelse koortraditie. Naast de bekende Matthaus Passion of Johannes Passion is dit werk zeker de moeite waard om in de lijdenstijd te luisteren. Dit Engels koorwerk uit de Romantiek zit vol emotie en verstilling.

Het concert wordt op zaterdag 20 februari om 20.00 uur gehouden. Aan het concert werken Christian Drost (orgel), Aart Mateboer (tenor) en Jan Kruisselbrink (bas) mee. Meer informatie kun je vinden op www.kamerkoorsalland.nl. Toegangskaarten voor dit concert kosten in de voorverkoop 10 euro en zijn te reserveren via de website Aan de kerk kosten de kaarten 12,50 euro. Voor jongeren tot en met achttien jaar is de toegang gratis.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.