Home / archiefcentraal / palmexpert nieuwe sponsor meisjes b1 volco volleybal ommen

palmexpert nieuwe sponsor meisjes b1 volco volleybal ommen

Dat leverde alleen maar vrolijke gezichten op. Palmexpert.nl / Kwekerij van Dorsten is met afstand het meest exotische stukje Nederland. Net aan de rand van Ommen (bij spoorwegovergang Laarbrug links). Gerben, Monique en medewerkers van Palmexpert.nl zijn dé betrouwbare leveranciers voor winterharde palmbomen, olijfbomen, steeneiken, exclusieve bomen en planten, bamboe, vijgenbomen, leibomen, bonsai en cipressen. Niet alleen in Ommen, maar ook over de landsgrens.

Palmexpert is niet nieuw bij Volco. Het was al reclamebordsponsor. Volco en met name Meisjes B1 is blij met de geboden middelen en hoopt de samenwerking nog lang voort te kunnen zetten. De meiden van trainster Klaske de Vries en coach Ronald Bakker speelden aansluitend een wedstrijd tegen Meppel en won met 3-1. Het moet wel heel gek gaan wil dit team de kampioensvlag aan het einde van het seizoen niet zien wapperen.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.