Home / archiefcentraal / ommenaar zet zich in voor stichting ms research

ommenaar zet zich in voor stichting ms research

Ging hun laatste tocht in 2014 nog naar de Noordkaap, dit jaar is Andorra de eindbestemming. Gedurende de tocht zullen de deelnemende teams diverse uiteenlopende opdrachten moeten uitvoeren. Wat de opdrachten zullen zijn is onbekend. Deze worden pas bij de start van iedere dagetappe bekend gemaakt.

Wil je deze actie ondersteunen?
Iedereen die de actie wil ondersteunen kan met een donatie van €10 in Ommen bij Intertoys en café de Herberg een sticker kopen die op de auto wordt geplakt. Zo kun met je naam op de auto meereizen naar Andorra. Een leuke tekst of een tekening kan natuurlijk ook. De donaties komen geheel ten goede aan Stichting MS Research.

De stickers en stiften liggen vanaf woensdag 27 januari voor je klaar bij Intertoys en café de Herberg. Op zaterdag 13 februari mag je als je dat wilt je eigen sticker ook zelf op een mooi plekje op de auto plakken. De auto staat 13 februari van 12.00 tot 14.00 uur bij Intertoys en van 14.00 tot 17.00 uur bij café de Herberg. Iedereen die zijn/haar eigen sticker op 13 februari op de auto plakt krijgt bij café de Herberg een gratis kopje koffie.

De tocht gaat maandag 15 februari van start en eindigt zaterdag 20 februari.

Van iedere dagtocht worden video-opnames gemaakt. Het team streeft ernaar om aan het einde van iedere dag een videoverslag te maken dat ‘s avonds/’s nachts in het hotel wordt gemonteerd.
Als de internetverbindingen in de hotels goed werken dan zijn de videoverslagen dagelijks te volgen via de website van www.natuurlijkommen.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.