nieuwjaarsledenvergadering plaatselijk belang beerze

“Wij vonden deze avond toch wel wat bijzonder, alleen al omdat wij volgens de notulen sowieso 30 jaar bezig geweest zijn om de kruising Beerzerweg/N36 veiliger te krijgen en dat is in 2015 gelukt.”

“Onze voorzitter memoreerde dat ook in zijn welkomstwoord. Na een welkom aan ons allen en in het bijzonder de heer Jan de Vries, de contactpersoon van de bestuursdienst Ommen/Hardenberg vervolgde hij, wij zijn blij met de VRI op de kruising bij de Bruin die werkt, de kruising is veiliger geworden en wij willen als Plaatselijk Belang Beerze onze hartelijke dank uitspreken aan hen die hier aan meegewerkt hebben. Daarbij willen wij noemen Plaatselijk Belang Beerzerveld/Mariënberg, dhr. Mos en dhr. Kamminga (contactpersonen van Rijkswaterstaat, de Gemeente Ommen en in het bijzonder de toenmalige Burgemeester Mark Jan Ahne, de LTO vertegenwoordigd door Bert Zandman en allen die achter de schermen hun steentje hebben bijgedragen.”

“Verder mochten wij zes nieuwe leden verwelkomen die in Beerze zijn komen wonen. In 2015 werd geboren Desi, dochter van Ida Lenters en Jan Schottert voor haar ook een hartelijk welkom. Ook moest er een melding worden gedaan van een sterfgeval. Ons lid J.H. Kamphuis is op 14 october 2015 overleden hij mocht 70 jaar worden. Om hem te gedenken hielden wij staande een moment van stilte.”

Geertje en Willem Zandman werden door Plaatselijk Belang voorgedragen voor de vrijwilligers Puim van de gemeente Ommen. Dit omdat zij rond de schuilhut op het Tippie in Beerze alles schoonhouden en ook een gedeelte van de Beerzerhooiweg en veel werk doen voor de Hervormde Kerk in Beerzerveld, alles vrijwillig. Zij zijn wel genomineerd maar de Pluim ging naar een andere vrijwilligersgroep.

“Ook gaat onze dank uit naar de Beerze Bulten waar wij als Beerzernaren voor een gereduceerde prijs gebruik mogen maken van hun zwembad. Verder kwamen aan de orde enkele subsidie aanvragen en de zeer slechte toestand van de wegbermen in Beerze. Twee personen zijn in het bestuur aftredend: onze penningmeester Martin de Bruin en de secretaris Gerrit Braakman. Voor Martin de Bruin is in het betstuur benoemd. Martin Nijman die de benoeming aannam en Gerrit Braakman zal als secretaris nog een jaar aanblijven. Op de tafels lagen het financieel verslag en een jaarverslag ter verantwoording aan de leden. Kas controle werd uigevoerd en de kas werd in goede orde bevonden.”

“Het was weer een gezellige avond en wij konden onder het genot van een hapje en een drankje wat geserveerd werd in het Restaurant van de Beerzebulten weer helemaal bijpraten.”

Plaatselijk Belang Beerze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.