nieuwe touringcars voor south west tours

Dit was tevens zijn eerste rijles op deze prachtige bus, die hij even strak wist te parkeren bij het bedrijf. Samen met de twee dubbeldekkers zijn dit de eerste nieuwe touringcars van de totaal zes die besteld zijn bij Daimler – Mercedes.

De wethouder feliciteerde Robbert Zwiep en Ron Veenhuis met deze prachtige touringcars en zei dat ondanks de crisis die er geweest is, South West Tours gewoon doorgroeit, omdat het bedrijf ook in deze tijd kansen ziet en zich weet te onderscheiden van de rest. Met service en chauffeurs die gastheer of gastvrouw zijn voor de klant en net dat beetje meer bieden.

Deze touringcars onderscheiden zich t.o.v. anderen door het luxe uitrustingsniveau en de luxe uitstraling. Voor zowel de chauffeurs als de reiziger is het een genot om met deze touringcars te rijden. Ook hebben deze nieuwe touringcars een geluidsinstallatie aan boord van ongekende klasse.

De heren Sven Dijksma en Teun van der Wekken van EvoBus uit Nijkerk waren bij de aflevering van de touringcars. EvoBus is importeur en dealer van bussen in het reissegment en het openbaar vervoer. Naast deze hoogwaardige producten bieden zij met OMNIplus een busspecifieke service aan voor Mercedes-Benz en Setra bussen.

South West Tours is nu bijna zes jaar gevestigd in Dalfsen en is in deze jaren gegroeid tot een allround touringcarbedrijf met ruim 30 voertuigen.

Naast het vervoer van personen per touringcar verzorgt zusterbedrijf de South West Tours Academy de complete opleiding tot touringcarchauffeur. In de afgelopen jaren heeft de Academy vele tientallen chauffeurs opgeleid. De South West Tours Academy beschikt over het jongste leswagenpark van Nederland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.