milan en sandra regeren over hakkersdonk

‘We namen afscheid van Jeugdprinses Suzan de 1e, met haar adjudanten Lisa Mars en Sterre Zwerink. Ook namen we afscheid van Prins Gerrit de 1e. Een heel jaar lang heeft hij de scepter gezwaaid over Hakkersdonk. Gelukkig gaan we hem nog veel zien tijdens carnaval.

Tijdens het Prinsen Spektakel werd bekend gemaakt dat Milan Schuurman dit jaar Jeugdprins van de Hoonhakkers is. Milan is 11 jaar oud en de broer van Youri en Romy. Zijn ouders zijn Sandra en Paul Schuurman. Deze laatste is zeker geen onbekende, aangezien hij jaren lang lid was van de carnavalsvereniging en Raad van Elf van de Hoonhakkers. Het is Milan dus letterlijk met de paplepel ingegoten. Milan zit op de St. Cyriacus school in Hakkersdonk en viert al vanaf dat hij baby was carnaval en is daarom een echte Hoonhakker, zoals hij zelf zegt. Hij heeft ons plechtig beloofd dat hij er samen met zijn adjudanten Sven Eijkenaar en Tom Kijk in de Vegte een groot feest van zal maken. En dat hij voorop zal lopen in de vele polonaises tijdens carnaval 2016.

Daarna kon Hoonhorst en omstreken kennis maken met onze nieuwe prinses der Hoonhakkers ‘Prinses Sandra de 1e’. Ten overstaan van de toegestroomde menigte (een mix van Hoonhakkers, Piepenplassers, Sprokkelaars en Sökkestoppers) voltrok deze kersverse Prinses van Hakkersdonk haar eerste officiële moment: de proclamatie.

Na alle officiële handelingen ging de muziek van DJ Eric Witteveen een tandje harder en kon het feest echt beginnen. Het was nog lang onrustig in Hakkersdonk.’


Prinses Sandra stelt zich voor

Beste Hoonhakkers,

Ik Sandra Schrijver-Krabbe, heb de eer om mij Prinses Sandra de eerste te mogen noemen in dit 39ste carnavalsjaar! Want ook dit jaar is het weer een Prinses die met de scepter zwaait over het mooie Hakkersdonk. 31 jaar geleden geboren in het idyllische Twentse dorpje Lonneker (vlak bij Enschede). Hier ben ik opgegroeid met mijn ouders en twee broers waarvan er één zelfs mijn tweelingbroer is.

Door de liefde ben ik verhuisd naar het mooie Sallandse land. 4 jaar geleden heb ik samen met mijn man Arjan een nieuwe woning gebouwd aan de Heinoseweg op de boerderij. Ondertussen zijn er nog 2 hele knappe zoons bijgekomen: Tygo en Levi.

Zelf ben ik werkzaam in de verstandelijke gehandicaptenzorg en doe dit al vele jaren met heel veel plezier. Ik hoop dan ook na mijn zwangerschapsverlof weer volop aan het werk te zullen gaan met deze leuke cliënten.

Ik hoop dan ook dit jaar een geweldig mooi carnaval te vieren samen met iedereen, een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen. Dus kom maar op met die feestjes want er is voor ieder wat wils.

Prinses Sandra de 1ste
Alaaaf

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.