Home / archiefcentraal / mhc dalfsen kan toch even de zaal in

mhc dalfsen kan toch even de zaal in

Reeds vorig voorjaar had MHC Dalfsen de teen in het water gestoken. De technische commissie vroeg aan de Trefkoele+ wat de mogelijkheden waren voor zaaltrainingen. Immers, als de club mee zou gaan doen aan de zaalcompetitie, moest er ook getraind worden. Het antwoord van de Trefkoele+ was kort maar krachtig: we zitten vol. Op zich plausibel vanuit het standpunt van de Dalfser sporthal, die voorrang geeft aan oude contracten. Maar wel zuur voor de hockeyclub, die juist nu enorm in de lift zit. Het ledenaantal is in anderhalf jaar tijd gestegen van 200 naar bijna 250 leden. Deze stijging komt niet alleen door de jeugd, maar ook van senioren. Met name ouders die het spelletje graag willen leren.

Doordat er onverhoopt nog wat zaalruimte vrijkwam, kan MHC Dalfsen toch nog vijf keer de zaal in. Weliswaar geen zaalcompetitie dit jaar, maar wat in het vat zit verzuurt niet. Afgelopen zondag was er de eerste zaaltraining waarbij de jeugd de fijne kneepjes van het vak werd bijgeleerd door trainer Bernard Smalbraak en zijn dochter Sarah.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.