Home / / ludieke nieuwjaarsduik in ommen

ludieke nieuwjaarsduik in ommen

Omstreeks 15.00 uur werd het startsein gegeven door DJ Eric Witteveen die het evenement muzikaal kwam versterken en de boel aan elkaar praatte, waarna de organisatoren als eerste de duik namen, gevolgd door de rest van de dappere duikers! De organisatie had een mooie geldprijs beschikbaar gesteld voor degene die het ludiekst verkleed was. De winnares van deze prijs was Monique Nijboer, die in haar trouwjurk de duik nam.

De organisatie kijkt met een heel goed gevoel terug op deze middag en is al weer druk aan het speculeren over volgend jaar, maar dat het een vervolg krijgt is zeker. De organisatie wenst iedereen een goed en gezond 2016 toe. 

De foto’s zijn van Bernard Jans.

Lees ook

Lampie: Eerlijke pedaalridder

Was het een tijdje terug nog filefietsen, nu is er plenty ruimte. Het is mooi …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.