Home / archiefcentraal / lezing over het belang van sporten met kanker

lezing over het belang van sporten met kanker

Stichting Tegenkracht zet zich in voor kankerpatiënten. Hun doel is dat zoveel mogelijk mensen met sport in aanraking komen en met behulp van sport revalideren. Zij bieden sportbegeleiding op maat voor kankerpatiënten. Hun motto is ‘Sporten helpt je tijdens de wedstrijd van je leven’. Mathijs Jansen en Hanny Hilgenkamp vertellen je graag meer over het belang van sporten tijdens de ‘wedstrijd van je leven’ in een lezing.

De lezing wordt georganiseerd in het Vechtgenotenhuis aan de Beerzerweg 5d in Ommen. Je bent welkom vanaf 19.30 uur en de lezing start om 20.00 uur. Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Lezingen in het Vechtgenotenhuis zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

 

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.