lettele en usv delen de punten

Op een moeilijk bespeelbaar veld in Lettele kwamen de thuisploeg en USV, evenals in de thuiswedstrijd in Nieuwleusen, tot een puntendeling. Ook nu was de eindstand 1-1. Vanuit de ploeg uit Nieuwleusen werd onderstaand verslag ingestuurd:

Op basis van het vertoonde spel kon USV-coach Theo van ’t Zand daar wel mee leven.  

USV startte sterk en kwam in de 8e minuut op voorsprong. Rick Timmerman bediende Ron Meijerink op maat die doelman Thijs Oosterwijk in tweede instantie het nakijken gaf, 0-1. Ook hierna hield USV het initiatief maar gaandeweg de eerste helft trok Lettele onder aanvoering van Jan Willem de Brouwer de wedstrijd naar zich toe.

De defensie van USV had een aantal keren de handen vol om met deze kleine voorsprong de rust in te gaan. Met het nodige kunst- en vliegwerk lukte dat ook.

Na de thee drukten de gastheren het gaspedaal nog eens extra in en het wachten was eigenlijk op de gelijkmaker. Martijn Scheper voorkwam een aantal keren met fabuleuze reddingen een treffer van Lettele maar in de 67e minuut moest ook hij capituleren. De uit Curaçao teruggekeerde Sven Spikker schoot een vrije trap vanaf de rand van het strafschopgebied feilloos binnen, 1-1. Hierna herpakte USV zich enigszins en Ron Meijerink was dicht bij zijn tweede doelpunt. Zijn schot werd op katachtige wijze door Oosterwijk uit de kruising getikt. Lettele perste er nog een slotoffensief uit maar Niek Hamers en routiniers Martijn Verburg en Kay Huzen hielden het hoofd koel. Het bleef dan ook bij 1-1.     

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.