kerkdienst van sien

Op zondag 31 januari is er om 15.00 uur in de Protestantse Kerk, Parallelweg 39 in De Krim een aangepaste kerkdienst, welke  wordt georganiseerd door Sien – Regio Ommen. Sien komt op voor belangen van mensen met een verstandelijke beperking en hun directe omgeving en zet zich in voor een samenleving waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen meedoen, net als ieder ander. Steeds meer mensen uit de hele regio bezoeken deze speciale diensten, waar we weer bekende liederen zingen.

Voorganger in deze dienst is Mevrouw W. van der Scheer uit De Krim. Muzikale medewerking is van gospelgroep “JOY” uit De Krim. Deze dienst is voor iedereen, wie of hoe je ook bent. Allemaal van harte welkom. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee en fris.

Like de Facebook pagina en ontvang regelmatig nieuws.

 

https://www.facebook.com/SienRegionaleCommissieOmmene.o/ 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.