kerk zonder merk dienst nieuwleusen

Deze keer is een landelijk bekende spreker uitgenodigd en wel David Heek uit Hooglanderveen. Zijn manier van spreken wordt vaak ervaren als een verrassende mix van enthousiasme, originaliteit, eerlijkheid, kwetsbaarheid, ernst en humor. Hij gaat spreken over het Evangelie van Jezus en dat naar vandaag toepassen aan de hand van het bekendste verhaal van Jezus: de verloren zoon.

Wie alvast wat meer wil weten over David kan kijken op www. davidheek.nl. Voor de muziek komt de 7 Up date band. Deze enthousiaste groep muzikanten uit Nieuwleusen gaat begeleiden bij het zingen. In deze groep zit veel muzikaal talent op verschillende instrumenten. Kortom, het belooft een prachtige dienst te worden voor jong en oud.

Je bent van harte welkom op 24 januari in de Ontmoetingskerk, Burg. Backxlaan 269 Nieuwleusen. Er wordt begonnen om 10.00 uur met koffie/thee, limonade en wat lekkers. Om 10.30 uur begint de dienst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.