Home / archiefcentraal / kerk zonder merk dienst nieuwleusen

kerk zonder merk dienst nieuwleusen

Deze keer is een landelijk bekende spreker uitgenodigd en wel David Heek uit Hooglanderveen. Zijn manier van spreken wordt vaak ervaren als een verrassende mix van enthousiasme, originaliteit, eerlijkheid, kwetsbaarheid, ernst en humor. Hij gaat spreken over het Evangelie van Jezus en dat naar vandaag toepassen aan de hand van het bekendste verhaal van Jezus: de verloren zoon.

Wie alvast wat meer wil weten over David kan kijken op www. davidheek.nl. Voor de muziek komt de 7 Up date band. Deze enthousiaste groep muzikanten uit Nieuwleusen gaat begeleiden bij het zingen. In deze groep zit veel muzikaal talent op verschillende instrumenten. Kortom, het belooft een prachtige dienst te worden voor jong en oud.

Je bent van harte welkom op 24 januari in de Ontmoetingskerk, Burg. Backxlaan 269 Nieuwleusen. Er wordt begonnen om 10.00 uur met koffie/thee, limonade en wat lekkers. Om 10.30 uur begint de dienst.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.