Home / archiefcentraal / jurrian ijzebrink speler van het jaar bij ozc

jurrian ijzebrink speler van het jaar bij ozc

De winnaar komt tot stand door beoordeling van het publiek tijdens alle thuiswedstrijden van OZC 1. De mooie traditionele bokaal wordt ieder jaar uitgereikt door iemand van de familie Merjenburgh. Oud-speler Jurrian IJzebrink ontving de ‘BJ Merjenburgh-bokaal’ uit handen van Fleur Merjenburgh, kleindochter van de oud-OZC bestuurder naar wie de prijs is vernoemd. IJzebrink bleef met een gemiddeld cijfer van 6,82 naaste concurrenten Niels Jansen (6,69) en Wilmer Makkinga (6,46) net voor.

Zijn goede optreden in het vorige voetbalseizoen was helaas niet voldoende voor lijfsbehoud in de zaterdag tweede klasse. Middels een videoboodschap sprak de kersverse winnaar de menigte toe en bedankt hij de supporters voor deze speciale prijs en mooie periode bij OZC.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

Veel te grote nederlaag voor ASC’62 ASC’62 speelde uit tegen Be Quick’28 in Zwolle en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.