Home / archiefcentraal / irisistible iris kroes in de carrousel ommen

irisistible iris kroes in de carrousel ommen

Na het winnen van het populaire tv programma ‘The Voice of Holland’ heeft de carrière van Iris Kroes een enorme vlucht genomen. De pas 23-jarige Iris heeft in de afgelopen drie jaar veel optredens in binnen- en buitenland gegeven. Ze mocht de ‘Dutch Harp Award’ in ontvangst nemen, ze heeft een theatertour gedaan, EP’s uitgebracht en de titelsong geschreven voor een bioscoopfilm. In Irisistible wil Iris laten zien en vooral laten horen hoe onweerstaanbaar haar muziek is. “Prachtig gearrangeerde kwaliteitspop met veel lagen, ergens tussen Caro Emerald, Joe Jackson en Wende Snijders”, schreef het Friesch Dagblad. Kom, luister, beleef en oordeel zelf. Kijk op www.iriskroes.com/www.impactentertainment.nl om alvast een beeld te krijgen.

Het concert vindt plaats op 30 januari om 20:15 uur. Kaarten kosten €10.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.