Home / archiefcentraal / internationaal duo speelt pure romantiek in vilsteren

internationaal duo speelt pure romantiek in vilsteren

Het is voor het eerst dat dit internationale duo in Vilsteren te horen is. De Spaanse Ana Valero (altvioliste) en de uit Wit-Rusland afkomstige Sergey Smirnov (pianist) werken sinds 2013 samen. Beide hebben hun masterstudie afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze treden veelvuldig in orkestverband en als solist in binnen en buitenland. Ook hebben ze ieder al diverse prijzen gewonnen op internationale concoursen. Hun repertoire is breed en strekt zich uit van barok- tot eigentijdse muziek. Voor meer informatie over de beide musici zie www.anavalero.com en www.sergeysmirnov.nl.

Programma
In het sfeervolle landgoedcentrum van Vilsteren presenteren Ana en Sergey het programma ‘Brahms and the Fairy Tales’, dat in het teken staat van de pure Romantische stijl van de negentiende eeuw. Sentimentalisme en sprookjesfantasieën ontmoeten elkaar en vormen samen een unieke muzikale taal die het hart raakt. Tijdens het concert zullen zij werken spelen van Brahms, Bruch en Schumann.

Voorafgaand aan dit optreden kan men een wandeling maken over het landgoed. Wandelroutes zijn te vinden bij de toegang van het landgoedcentrum, Vilsterse Allee 1d in Vilsteren. Het landgoedcentrum is vanaf 14.30 uur geopend. Na afloop van het concert is er nog een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur. Het eerste drankje is bij de prijs inbegrepen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.