hulzebos en luteijn trotse eigenaren runnersworld hoogeveen

De organisatie heeft een duidelijk ambitie voor de toekomst en dat is groei, zonder concessies te willen doen aan kwaliteit. Kwaliteit, dat is ook wat Runnersworld Hoogeveen hoog in het vaandel heeft staan.

Daarnaast is er de organisatie veel aangelegen om een mooi deelnemersveld aan de start te krijgen, waarbij er voor iedere deelnemer evenveel waardering is. Zo zal iedere deelnemer zijn eigen doelen stellen: Voor de één zal het uitlopen van een bepaalde afstand het belangrijkste zijn, dit terwijl de andere atleet juist voor een snelle tijd en zelfs mogelijk wel de overwinning wil gaan.

Lamko Hulzebos en Martin Luteijn, de beide eigenaren van Runnersworld Hoogeveen weten zelf wat het is om de verschillende afstanden te lopen. Zij zijn beiden al jaren actief op afstanden van vijf kilometer tot en met de marathon. Hulzebos is zelf oud winnaar van deze mooie halve marathon. In 2003 liep hij 1u08:54 op zijn favoriete afstand; de halve marathon. Dit was overigens niet in Ommen. Deze tijd zal hij, gezien zijn 49-jarige leeftijd, niet meer verbeteren, maar het plezier in het lopen is nog altijd volop aanwezig. Vorig jaar liep hij nog mee met de tien km in Ommen en hij finishte hier in 33:56.

Runnersworld Hoogeveen
De jarenlange ervaring die zowel Hulzebos als Luteijn hebben in het hardloopwereldje zetten zij nu met volle overtuiging in om hun klanten van het beste advies te voorzien, hierbij wordt zeer geavanceerde apparatuur gebruikt. Zij willen voor de hardlopers de cirkel rondmaken. Naast het geven van advies over schoenen, kleding, voedsel, training etc. geven zij ook sportmassages en behandelen zij loopblessures. Hun jarenlange ervaring als atleet helpt zeker bij het oplossen van soms langdurige en hardnekkige blessures. Zo zijn er al heel wat klanten van hun langslepende knieklachten af geholpen. Daarnaast werken zij samen met de nodige voedingsdeskundigen en medisch specialisten. Kortom: Zij maken de cirkel rond. Ook voor een lezing over alles wat met hardlopen te maken heeft ben je bij deze heren aan het juiste adres.

Nieuw bij Runnersworld Hoogeveen zijn de inspanningstesten: Voor het bepalen van je huidige conditie (VO2 max) en het bepalen van je omslagpunt ben je bij Runnersworld Hoogeveen dus ook aan het juiste adres. Zij hebben hiervoor de juiste apparatuur in huis en het grote voordeel is dat je sportspecifiek getest wordt. Indien gewenst wordt er een trainingsprogramma op maat gemaakt, maar de trainers van ACO kunnen je op basis van deze testen ook prima begeleiden.
Runnersworld Hoogeveen zal onder de voorinschrijvers twee inspanningstesten verloten.

Dit jaar zal Hulzebos zijn uiterste best doen om aan de start te verschijnen van de halve marathon. Deze afstand liep hij in Ommen voor het laatst in 2013. Hij werd toen derde in 1:14:30.
Martin Luteijn is nu volop in voorbereiding voor de marathon van Utrecht en het is nog even afwachten of hij van start zal gaan in Ommen, dit is afhankelijk van het herstel van de marathon.
Op de verschillende afstanden zullen er hoogst waarschijnlijk ook snelle atleten van start gaan uit het Budget-Bestrating/Runnersworld Hoogeveen atleten team, waar Hulzebos ook onderdeel van uit maakt.

Kortom, naast de vele recreant lopers zal het ook een mooie strijd gaan worden om de podiumplaatsen. Naast de deelnemers valt er voor het publiek dus ook volop te genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.