Home / archiefcentraal / hulp bij studiekeuze op open dag windesheim

hulp bij studiekeuze op open dag windesheim

Programma
Belangstellenden kunnen op de open dag terecht voor verschillende voorlichtingsactiviteiten. Zoals een gratis studiekeuzetest, informatie van een loopbaancoach of tips van een StudyBuddy. Op de informatiemarkten geven docenten en studenten voorlichting over de verschillende opleidingen en bijbehorende beroepen. Daarnaast is er informatie over onder meer studiebegeleiding, studiefinanciering en studeren in het buitenland. Scholieren kunnen meerdere voorlichtingsrondes en workshops volgen en alvast de sfeer op de campus proeven.

Kom in de namiddag en eet een hapje mee
Belangstellenden die na 16.00 uur komen, kunnen tot 17.00 uur aanschuiven bij onze Eet & Weet; gratis hapjes en een goed gesprek met één van de studenten.

Meer informatie
Het volledige programma van de open dag op 29 januari staat op: windesheim.nl/opendag. Daar is ook praktische informatie te vinden over: aanmelden, vervoer en parkeren zodat bezoekers de open dag goed kunnen voorbereiden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.