huldiging bij schietsport vereniging nieuwleusen

Verder werd in deze vergadering ook het zakelijke gedeelte afgewerkt. Schiet-technisch gezien zijn er weer aansprekende resultaten geboekt. Dit is mede te danken aan de aandacht van enkele seniorschutters die de diverse (jeugd)schutters ondersteunde met tips en trucs. Verder kon de wedstrijdsecretaris weer melden dat de inschrijving voor het recreatietoernooi weer is geopend en men kan zich via het formulier op www.schietsportnieuwleusen.nl aanmelden. Ook het kruisboogschieten wordt dit jaar weer in competitie verband voortgezet. Een ieder die mee wil doen kan vrijblijvend mee schieten op de maandagavond vanaf 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.