Home / / hospice dalfsen heeft eerste gift van 2016 binnen

hospice dalfsen heeft eerste gift van 2016 binnen

De kerstbomengroep heeft afgelopen jaar in december weer heel veel kerstbomen verkocht in het dorp, nabij de stand van de katholieke kerk. Hier zijn ze weken druk mee geweest en trotseerden ze weer en wind om de kerstbomen aan de man te brengen.bEerder al kreeg het hospice een zeer mooie, bijna vijf meter hoge, boom aangeboden door deze groep en beloofd werd om dat dit komende najaar weer te gaan doen.

De opbrengst van de kerstbomenverkoop was bestemd voor sportvereniging SV Dalfsen en ook de katholieke kerk kreeg een bedrag. Samen met het bestuur vonden ze het een mooie geste om een substantieel deel van de winst van de bomenverkoop weer aan het Hospice ’t huis de Pastorie te schenken. In de enveloppe die nu werd overhandigd zat het mooie bedrag van €500,00. De coördinator en bestuursleden van de vriendenstichting waren zeer verrast en erg vereerd met de gift.

Het Hospice en de vrienden van het Hospice bedanken SV Dalfsen hartelijk voor deze bijzondere geste.

Foto’s: Geert Bistervels

Lees ook

Hervormd Zangkoor heeft plaats voor nieuwe leden

OMMEN – Na anderhalf jaar is het Hervormd Zangkoor weer begonnen met repeteren. Hier werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.