Home / archiefcentraal / hockey club dalfsen organiseert oliebollentoernooi

hockey club dalfsen organiseert oliebollentoernooi

Het jaarlijkse Oliebollentoernooi kent een lange geschiedenis. Centraal staat sportief en ontspannen genieten van onderlinge partijtjes en de dampende schaal met oliebollen. De afronding bestaat uit een nieuwjaarspraatje van de voorzitter en de bijbehorende borrel.

Het toernooi begint op 10 januari om 11.30 uur en vindt plaats bij de hockeyvereniging aan de Gerner Es. Deelname kost €2,00 per persoon. Teams en individuele deelnemers kunnen zich aanmelden tot vrijdag 8 januari via oliebollentoernooi@mhcdalfsen.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.