hhc wint en dringt top drie binnen

Het venijn zat hem vandaag duidelijk niet in de staart bij HHC – RVVH vanmiddag. De wedstrijd kwam al in de zevende minuut tot ontbranding toen HHC-spits Rob van der Leij het net vond: 1-0. Na een kwartier spelen werd de stand vervolgens gelijk getrokken door RVVH. HHC-doelman Sander Danes haalde een speler van de bezoekers onderuit binnen het strafschopgebied. RVVH kreeg hierop een penalty en Danes werd bovendien met geel bestraft voor zijn onreglementaire ingreep.

Jordey van Dam schoot de strafschop namens RVVH binnen waardoor het na zestien minuten spelen 1-1 werd. HHC stelde echter snel orde op zaken en besliste het duel al binnen een half uur spelen. In de 21e minuut kwam HHC op 2-1 via een bijzonder doelpunt van Van der Leij. Hij blokte de trap van de doelman van RVVH waarna de bal het doel in rolde. In de 27e minuut besliste Mark Veldmate vervolgens het duel door de 3-1 tegen de touwen te schieten.

In het resterende uur gebeurde er beduidend minder op De Boshoek. De drie punten kwamen voor HHC dan ook niet meer in gevaar en zo boekte HHC een zeer welkome overwinning waarmee het bovendien de top drie binnen stapte. Spakenburg leed namelijk een 3-1 nederlaag bij Barendrecht waardoor HHC over Spakenburg heen gaat op de ranglijst. Katwijk en Kozakken Boys wonnen beiden wel hun wedstrijd.

Volgende week is HHC vrij. Op 13 februari hervat HHC vervolgens de competitie met de uitwedstrijd bij hekkensluiter SteDoCo. Aanvang van deze wedstrijd is om 15:00u.

Stand bovenin de Topklasse zaterdag:
1. Katwijk – 41
2. Kozakken Boys – 39
3. HHC Hardenberg – 35
4. Spakenburg – 34

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.