gezellige vakantievoorpret op de ommer kampeerdagen

Gratis vakantie
Wat de deelnemers allemaal gaan presenteren blijft nog even een verrassing. Wel is er voor de bezoekers een extra verrassing. Middels een leuke puzzel maken ze namelijk kans op het winnen van een 14-daagse vakantie bij één van de deelnemende campings. Ook in het hoogseizoen, zonder verplichting. Kampeerliefhebbers kunnen genieten van de meest uiteenlopende modellen in nieuwe en gebruikte tenttrailers. Daarnaast kunnen bezoekers kennis maken met diverse, uiteenlopende campings uit de omgeving van het mooie Vechtdal. Ook zijn er demonstraties op de Cobb barbeque door een professionele kok.

De Ommer Kampeerdagen worden gehouden op zaterdag 30 en zondag 31 januari. Het evenement is afgestemd op de hele familie. Er is een gezellig terras ingericht. Voor de kinderen is er een echte bioscoop, een schminkartiest en een kleurwedstrijd met prijzen voor een speelparadijs.. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid. Ook koffie, thee en diverse lekkernijen zijn gratis.

Je bent welkom bij showroom Bravo Vouwwagenwereld, aan de Haarsweg 87-89 in Ommen. Kijk voor het volledige programma van de beurs op www.bravovouwwagenwereld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.