Home / archiefcentraal / geef jouw band op voor de wraak van salland

geef jouw band op voor de wraak van salland

De nummer één wordt per avond door het altijd enthousiaste publiek bepaald. De beste nummers twee worden middels de meeste likes op Facebook gekozen, van alle optredens in de voorrondes worden daarom videoclips gemaakt.

Je doet mee om podiumervaring op te doen, om een mooie clip van jezelf te krijgen, maar vooral ook omdat je als prijs in de line up terecht kunt komen van lokale, regionale of provinciale festivals!

Voor de bands geldt dat minstens één van de leden uit Salland moet komen om deel te nemen aan het evenement. Aanmelden kan via dewraakvansalland@gmail.com onder vermelding van de naam van de band, de biografie van de band, contactpersoon en een eventuele videoclip of geluidsfragment (dat kan ook een link naar Youtube zijn). Meld je snel aan, want vol is vol! Cafés die De Wraak graag ontvangen mogen zich overigens ook aanmelden!

De exacte data en deelnemende cafés worden binnenkort bekend gemaakt. De Wraak van Salland is een initiatief van Salland Centraal, dit jaar in samenwerking met AV XL (Sound and Light Supply) uit Wijhe en ROC Landstede. Al opgegeven en tot op heden nog niets gehoord? Stuur je e-mail dan naar dewraakvansalland@gmail.com, dan nemen wij contact met je op!

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.