Home / archiefcentraal / gedeputeerde eddy van hijum van het cda komt naar ommen

gedeputeerde eddy van hijum van het cda komt naar ommen

Het CDA houdt op 23 februari voor alle Ommenaren een thema-avond waarbij gedeputeerde Eddy van Hijum gastspreker zal zijn. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en de locatie is het Zalencentrum De Kern, Bouwstraat 23 in Ommen. Eddy van Hijum zal spreken over zaken die Ommen aangaan zoals de N34, recreatie en toerisme, glasvezel in de buitengebieden, het vitaliseren van de binnenstad, koopzondagen en de Rotbrink. Vanzelfsprekend zal hij ook kort evalueren wat het College van Gedeputeerde Staten in het eerste half jaar heeft opgestart. De opzet van de avond is dat Eddy van Hijum een inleiding houdt van een half uur en dat er daarna volop gelegenheid is om vragen te stellen en in discussie te gaan met de gedeputeerde. Namens het CDA zullen het bestuur en de fractie aanwezig zijn. Het college van B&W is ook uitgenodigd voor deze avond. Het CDA nodigt de Ommenaren van harte uit om bij deze avond aanwezig te zijn. De vorige thema-avonden van het CDA werden druk bezocht. De zaal werd daarbij nadrukkelijk betrokken in de discussie. Dus als deze onderwerpen je interesseren, kom dan naar De Kern op 23 februari.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.