fraaie prestaties jeugdleden hippisch nieuwleusen

“Op de Kringkampioenschappen in Balkbrug werd Wesley de Boer twee keer kringkampioen met zijn pony’s Moonlight en May Delight West in de categorieën L/C en M/C. Anouk van de Brink werd met haar pony Yeshi kringkampioen in de klasse B categorie D/E. Pien de Boer werd met Mini Mouse tweede in de klasse L categorie A/B. Mel van der Kamp werd tweede met zijn pony Spirit in de klasse B categorie A/B.

Kirsten Bouwhuis werd vijfde met haar pony Heitrak’s Evita in de klasse B categorie D/E. Kaylee Wennemars werd met De Mensinghe’s Juliaantje 4e in de klasse L categorie D/E/ en Jade Kalshoven werd met haar pony Kalshoven’s O’Fields Landor vierde in de klasse L categorie A/B. Deze leden hebben zich allemaal gekwalificeerd voor deelname aan de Overijsselse Kampioenschappen.

Ook tijdens de Open Indoor in Olst hebben werd de ponyclub van Hippisch Nieuwleusen weer op de kaart gezet. Aniek Buitenhuis werd eerste in de categorie B/D met haar pony Magic Lady, Iris Huzen werd met haar pony Beautiful Daisy eerste in de L/C en haar zus Wianne Huzen werd eerste in de L/D met Femke W. Juliet van den Berg werd met pony Jula ook eerste in de categorie B/C.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.