Home / / feestelijke opening vechtdal college ommen

feestelijke opening vechtdal college ommen

In zijn toespraak feliciteerde Paul Rosenmöller iedereen die op het Vechtdal College lesgeeft, inclusief het onderwijsondersteunend personeel en iedereen die les volgt, met de prachtige locatie die is neergezet. Hij wenste het Vechtdal College met al haar mensen een fantastische toekomst.
Op de bovenverdieping schetsten de architect Klaas Jan de Boer en projectleider Martijn Ahlers de weg die de afgelopen jaren afgelegd is. De rondleiding eindigde in de grote aula, waar de ‘gezonde keuken’ officieel in gebruik genomen werd.
Het gebouw aan de Balkerweg kent drie verdiepingen: op de begane grond zijn alle praktijklokalen gevestigd en krijgen de leerlingen van vmbo-basis/kader bovenbouw hun lessen. Op de eerste verdieping volgen alle leerlingen van havo/vwo-bovenbouw en van de vmbo-theoretische leerweg hun lessen, terwijl op de bovenste verdieping alle leerlingen van de leerjaren 1 en 2 gehuisvest zijn.
Alle genodigden ontvingen een echte glossy van het Vechtdal College, een eenmalige uitgave ter ere van de nieuw- en verbouw, gemaakt door leerlingen en personeel.
Aansluitend werd van 17.00 tot 21.00 uur een Open Huis gehouden. Vele mensen uit Ommen en de wijde omgeving kwamen een kijkje nemen in het nieuwe schoolgebouw aan de Balkerweg 2.
Op 27 en 28 januari maken leerlingen van groep 8 van de basisscholen in Ommen kennis met het Vechtdal College.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.