familie bloo vilsteren opent koe comfortabele stal

Het zijn onzekere tijden voor melkveehouders die te maken hebben met een lage melkprijs en met bestuurlijk gestuntel over fosfaatrechten. Desondanks openden melkveehouder Leo Bloo en zijn gezin afgelopen vrijdag de deuren om een gloednieuwe stal te tonen aan het publiek. Opvallend en innovatief zijn de lichtdoorlatende dakplaten en de diervriendelijke ligboxen van kunststof geleverd door zijn buurman André Timmerman (Agriprom). Vernuftigheden met het oog op ‘koe comfort’. “Als koeien zich goed voelen liggen ze langer en hebben ze meer tijd om melk te produceren. Een win-win situatie dus.” Dat de dag succesvol was bleek wel uit de bezoekersaantallen, want de familie Bloo mocht die dag zeker 1000 nieuwsgieren noteren.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.