expositie pieter zandvliet in gemeentehuis dalfsen

Pieter woont en werkt in Nieuwleusen. Hij is niet echt een schilder, maar sinds zijn derde levensjaar maakt hij elke dag een tekening en inmiddels is hij 46 jaar en nog steeds bezig. Zijn tekeningen zijn de basis voor zijn grotere werken, waarvan je enkele te zien krijgt. Het werk doet in eerste instantie chaotisch aan, maar gun jezelf de tijd om het nader te bekijken. Concentreer je p een klein vlak om vervolgens de reis te kunnen zien die Pieter meemaakt door zijn werk.

Hij heet je in ieder geval van harte welkom en wenst je veel plezier bij de bezichtiging. Mocht je van te voren een kijkje willen nemen, dan kun je terecht op www.pieterzandvliet.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.